fbpx

Veelgestelde vragen

Een antwoord op jouw vraag

FAQ

Bekijk de veelgestelde vragen

Heb je een wens, een opmerking of een andere vraag over ons hotel, het restaurant of je verblijf? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Op de dag van vertrek vragen wij je voor 11.00 uur de kamer te verlaten en uit te checken. Wil je extra vroeg vertrekken? Laat het ons weten, we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Bij gebruik van de minibar vragen wij je jouw consumpties te noteren op de daarvoor bestemde lijst en deze bij het uitchecken in te leveren.

Er is een parkeerterrein achter Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Dobbe. Het adres is Mûnebuorren 11a, 9133 MA Anjum. Dit is slechts op 100 meter afstand. Hier kun je gratis parkeren??

Het restaurant is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00. De keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Bekijk alle info en de menukaart van het restaurant.

Het is niet mogelijk je hond of huisdier mee te nemen in ons hotel.

In ons restaurant wordt elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. Deze kun je reserveren bij het inchecken of tijdens het boeken van een kamer bijboeken.

Tip:

Ga je een dagje eropuit en wil je een lunchpakket mee? Bestel dan een dag van tevoren een heerlijk lunchpakket! De kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon.

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met ons hotel en restaurant en stellen het zeer op prijs dat je een review achter wilt laten. Dit kan via door op de links hieronder te klikken:

We staan altijd open voor verbetering en doen ons best onze gastvrijheid en service elke dag een beetje beter te maken. Je kunt je opmerking, verbeterpunt of klacht sturen naar: allesvooreenaangenaamverblijf@toxopeusanjum.nl

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op. Wij beantwoorden graag jouw vraag.