fbpx

Veelgestelde vragen

Een antwoord op jouw vraag

FAQ

Bekijk de veelgestelde vragen

Heb je een wens, een opmerking of een andere vraag over ons hotel, het restaurant of je verblijf? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op. Wij beantwoorden graag jouw vraag.

Op de dag van vertrek vragen wij je voor 11.00 uur de kamer te verlaten en uit te checken. Wil je extra vroeg vertrekken? Laat het ons weten, we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur, zodat wij ruim de tijd hebben om de kamers weer spik en span te maken. Wil je later inchecken dan 21.00 uur? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Waarschijnlijk is er iets verkeerd gegaan. Het kan zijn dat de bevestiging in de SPAM zit. Wanneer de bevestiging daar niet staat kun je het beste even telefonisch contact opnemen met 0519-320800 om je boeking te verifiëren.

Er is een parkeerterrein achter Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Dobbe. Het adres is Mûnebuorren 11a, 9133 MA Anjum. Dit is slechts op 100 meter afstand. Hier kun je gratis parkeren??

Wij zijn elke dag geopend van 08.00u tot 20.00u en je bagage kan (zowel op de aankomst- als de vertrekdag) de hele dag bij ons staan.

In verband met de inrichting van de kamers, kan dit niet in elke kamer. Voor de mogelijkheden kun je het beste even contact opnemen via hotel@toxopeusanjum.nl of 0519-320800

In ons restaurant wordt elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. Deze kun je reserveren bij het inchecken of tijdens het boeken van een kamer bijboeken. Ontbijten is mogelijk van 7:30 tot 9:30. Wilt je eerder vertrekken? Dan kunnen wij een lunchpakket voor je samenstellen.

Tip:

Ga je een dagje eropuit en wil je een lunchpakket mee? Bestel dan een dag van tevoren een heerlijk lunchpakket! De kosten hiervoor zijn € 10,00 per persoon.

Zeker! We vragen je alleen wel om dit bij de reservering of boeking aan te geven, zodat de keuken dit kan voorbereiden.

Het restaurant is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00. De keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Bekijk alle info en de menukaart van het restaurant.

Honden zijn in het hotel niet toegestaan. In het restaurant zijn honden wel toegestaan.

Bij gebruik van de minibar vragen wij je de consumpties door te geven bij het uitchecken.

Dat hangt af van de wijze van boeking. Wanneer je het verblijf van tevoren hebt afgerekend, hoef je dit uiteraard niet meer te doen bij uitchecken. Wel kan het zo zijn dat je bij de boeking creditcard gegevens hebt afgegeven als garantie voor de boeking, dit geldt niet als betaling en deze verwerken wij daarom ook niet zo. Het verblijf kan dan bij het uitchecken afgerekend worden.

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met ons hotel en restaurant en stellen het zeer op prijs dat je een review achter wilt laten. Dit kan via door op de links hieronder te klikken:

De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing. De voorwaarden zijn afgeleid van de Uniforme Voorwaarden Horeca 2024. Houd er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 00:00 uur begint.

  • Annulering tot 2 dagen voor aankomst: kosteloos annuleren
  • Annulering binnen 2 dagen voor aankomst: 100% van de overeengekomen huurprijs van de eerste nacht
  • No show: 100% van de overeengekomen totale huurprijs